American Airlines si Japan Airlines lanseaza promotii la tarifele de calatorie

This item was filled under [ Companiile Aeriene ]

American AirlinesLa un an de la lansarea Pacific Joint Business, companiile aeriene American si Japan Airlines lanseaza promotii speciale pentru biletele de avion. Reducerile de pret urmeaza sa fie aplicate la zborurilor pe ruta Statele Unite – Japonia. Pe langa reducerile aplicate de American Airlines pentru zborurile catre Japonia, reprezentantii companiei au decis sa introduca tarife speciale si pentru cateva orase din China, valabile atat la clasa economic, cat si la clasa business.

Tarifele pentru zborurile intre America de Nord si Japonia, la clasa economic, pot ajunge la suma de 271 de dolari. Compania aeriana americana reduce tarifele la unul dintre cele mai importante zboruri, dintre New Boston si Tokyo, incepand cu data de 22 aprilie 2012. Zborurile intre cele doua destinatii foarte aglomerate, sunt operate cu aeronave Boeing 787 Dreamliner, configurate cu 42 de locuri la clasa business si 144 de locuri la clasa economic. Pentru zborurile ce vor lega orasul New York de Tokyo, parteneriatul prevede utilizarea aeronavelor Boeing 777. In plus, reprezentantii companiei americane, au declarat ca in perioada 22 aprilie – 30 iunie 2012, zborurile New Boston – Tokyo vor fi programate zilnic.

Vice-presedintele Japan Airlines, domnul Keisuke Suzuki, a declarat ca parteneriatul cu American Airlines este foarte benefic pentru pasagerii celor doua companii, rutele alese pentru practicarea de tarife speciale fiind foarte aglomerate aprope tot anul. In plus, domnul Keisuke a precizat ca doreste sa infiinteze doua noi rute directe, in colaborare cu American Airlines, in acest an, care sa opereze zboruri in regim non stop.

Planurile celor doua companii aeriene pentru perioada 2012-2013 este sa dezvolte arhitectura aeriana, care sa le permita pasagerilor sa calatoreasca in cat mai multe orase din America si Japonia, dupa un program cat mai flexibil si permisiv din punct de vedere al tarifelor la biletele de avion.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X