Armani Hotels in Rusia

This item was filled under [ Hoteluri ]

Armani HotelsLantul de hoteluri de lux al designerului italian de moda Giorgio Armani se va extinde in regiunea caucaziana a Rusiei. Armani Hotels and Resorts, care a dezvoltat primul proiect imobilar anul trecut, in Dubai, urmeaza sa deschida impreuna cu alti investitori o unitate de cazare de lux in Stavropol, o zona cu izvoare minerale.

Investitia in proiect care va fi dezvaluita in luna martie la targul de imobiliare MIPIM, din orasul francez Cannes, ar putea depasi 150 de milioane de dolari.

Regiunea cu izvoare minerale, care include orasele Pyatigorsk si Kislovodosk, se afla chiar la nord de muntii Caucaz si de republicile sale turbulente. Guvernul rus planuieste sa dezvolte si statiuni de ski in muntii Caucaz, alaturi de hoteluri si spa-uri din regiunile cu izvoare minerale.

Constructia unitatii de cazare de lux va fi asigurata de Armani Hotels Caucasus (AHC), firma care va fi creata in acest scop, a precizat seful proiectului AHC, Vasili Soloviev.

Primul hotel Armani a fost deschis anul trecut. Acesta ocupa 6 etaje ale turnului Burj Khalifa, cea mai inalta cladire de pe planeta. Hotelul se intinde pe o suprafața de 269 de mii de metri patrati, ocupand parterul si 6 etaje, ale celebrei cladiri. Creatorul vestimentar a adus marca minimalista in orasul exceselor. Hotelul Armani Dubai, promoveaza comfortul si stilul si corespunde celor mai inalte standarde. Pentru a petrece o noapte in acest hotel, trebuie sa scoti din buzunar de la o mie, pana la 11 mii de dolari americani. Hotelul este primul dintr-o retea planificata de designerul italian.

Pretul unei suite in hotelul de cinci stele al creatorului de moda italian atinge 10 000 de dolari pe noapte, dar se spune ca acestea ating luxul la superlativ. Hotelul are 160 de camere si suite, cu un decor bej si negru, inspirat din motivele orientale.

Pe langa acestea mai exista si 144 de apartamente private, grupate in Armani Residences.

Cele mai ieftine camere costa 4 000 de dirhami (aproximativ 1.100 de dolari).

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X