Copa Airlines ii rasplateste pe detinatorii de carduri MileagePlus

This item was filled under [ Companiile Aeriene ]

Copa AirlinesCompania aeriana Copa Airlines rasplateste fidelitatea clientilor care detin carduri MileagePlus. Conducerea operatorului aerian a declarat ca in perioada 15 iulie – 15 septembrie 2012, pasagerii care rezerva bilete de avion Copa Airlines, vor acumula cu 100% mai multe puncte de calatorie pe cardurile Mileage. Cu un program de zbor complex, reprezentantii companiei au declarat ca oferta promotionala este valabila pentru zborurile pe rutele: Recife – Brazilia, Guanacaste – Costa Rica, Las Vegas – EE.UU, Curazao – Antillas Holandesas si Iquitos – Perú. Prin oferta facuta de operatorul aerian se doreste promovarea noilor rute ce vor intra oficial in programul de zbor al Copa Airlines din 15 iulie. Rezervarile pentru noile curse au inceput din data de 1 iunie.

Numarul de puncte acumulate pe card le va permite clientilor sa beneficieze de zboruri ieftine dupa data de 15 septembrie. Pentru a beneficia de promotie, clientii trebuie sa se inscrie pe pagina oficiala a companiei MileagePlus, inainte de imbarcare. In cadrul platformei pasagerii trebuie sa inscrie codul promotional si codul cardului MileagePlus.

Punctele promotionale se vor acorda in functie de distanta parcursa in cadrul zborurilor Copa Airlines si se vor acumula la contul deja existent pe tot parcursul promotiei. Conducerea Copa Airlines a declarat ca toti clientii care doresc mai multe informatii pot a solicite acest lucru direct de pe website-ul companiei.

Copa Airlines este o companie aeriana cu baza centrala pe Aeroportul International Tocumen din Panama. Operatorul american ofera un program de zbor format din 280 de zboruri zilnice catre 69 de destinatii din 29 de tari. Cursele Copa Airlines vizeaza in general regiuni din America de Nord, America de Sud si Caraibe. In prezent, compania detine o flota de 79 de aeronave. In anul 2011, Copa Airlines a inregistrat un venit net de 1.82 miliarde de dolari.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X