Destinatii de vacanta pentru 2014

This item was filled under [ Calatorie ]

Printre cele mai ravnite destinatii de vacanta, ramane magica Praga. Capitala Cehiei merita un concediu full, dar si o evadare de un week-end, in familie. Pentru ca este un oras compact, cu infrastructura bine gandita, Praga poate fi strabatuta la pas, sau cu tramvaiul. Arhitectura este una dintre cele mai apreciate din Europa, iar Orasul Vechi si Podul Carol sunt electrizante. Se poate lua de asemenea funicularul pana la Petrin Hill pentru turnul observator si sala de epoca care taie rasuflarea turistilor.

Praga

Italia si italienii iubesc copiii. Tara aceasta stie sa isi intampine turistii intr-un mod exuberant, asa cum nu se mai intampla in nicio alta tara. Relaxarea italienilor din restaurante, de pe terase este contagioasa, iar obiectivele turistice sunt incredibile, iar senzatia este ca trecutul navaleste peste zonele istorice. Dar, pe langa Colosseum, Pompei sau Vezuviu, copiii vor fi incantati de pizza. Pizza de acasa de la ea. O vila la tara sau un apartament la mare sau in jurul unui lac sunt mai accesibile decat si-ar putea imagina cei mai multi.

Zboruri lungi spre Mos Craciun, asta este sigur unul dintre visele oricarui copil. Iar in Islanda se afla sigur una dintre resedintele mosului. Insa tot in Islanda se construiesc casute pentru elfi pe marginea autostrazilor. Da, este o tara profund poetica, stranie de care oricine se indragosteste la prima vedere. Peisajele acestei tari sunt si ele spectaculoase: vulcani vii, piscine termale, calota de gheata si, bineinteles, luminile nordice magice. Cei care au inca dubii daca sa faca rezervari pentru bilete de avion, trebuie sa stie ca anul acesta Islanda este cotata drept una dintre tarile care au facut cele mai mari reduceri pentru turisti. Tarifele la hoteluri si restaurante sunt in 2014 mai accesibile decat au fost in ultimele decenii. Deci, cine mai sta pe ganduri?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X