easyJet deschide baza operationala permanenta la Lisabona

This item was filled under [ Companiile Aeriene ]

easyjet lowcostCompania aeriana low-cost easyJet isi continua expansiunea in Europa si anunta deschiderea unei noi baze permantente la Lisabona, Portugalia. Odata cu noua mutare, easyJet asteapta sa transporte 1 milion de pasageri cu zborurile din si spre Lisabona, in primul an.

easyJet este in prezent cea mai mare linie aeriana din Portugalia. Compania aeriana va adauga la cele 15 curse existente deja, ce conecteaza capitala Portugaliei de cele mai importante orase europene, alte aproximativ zece curse catre continent, atat pentru segmentul business, cat si pentru cel low-cost.

Noua baza din Lisabona este cea de-a 20-a a companiei. Deschiderea acesteia face parte din planul de expansiune al operatorului low-cost, care prevede de asemenea lansarea de noi rute si imbunatatirea serviciilor din regiune.

easyJet este o linie aeriana low-cost britanica, avand sediul pe Aeroportul Luton din Londra. Compania transporta mai multi pasageri decat orice alta linie aeriana britanica. easyJet opereaza rute domestice si internationale catre 500 de rute intre 118 destinatii din Europa, Africa de Nord, Asia de Vest.

Compania a fost infiintata in 1995 si a cunoscut o expansiune rapida. In prezent, operatorul dispune de peste 20 de baze in Europa. In 2009, easyJet a transportat 45.2 milioane de pasageri, plasandu-se pe locul doi in clasamentul celor mai mari companii aeriene din Europa, dupa Ryanair.

easyJet opereaza zboruri din si catre Sharm-el-Sheikh, Luxor, Agadir, Casablanca, Fes, Marrakech, Tangir, Larnaca, Paphos, Tel Aviv, Innsbruck, Viena, Salzburg, Bruxelles, Sofia, Split, Dubrovnik, Praga, Copenhaga, Lamezia Terme, Milano Linate şi Malpensa, Napoli, Olbia, Palermo, Pisa, Rimini, Roma Ciampino şi Leonardo da Vinci, Veneţia, Luqa, Amsterdam, Cracovia, Bucureşti, Ljubljana, A Coruna, Alicante, Almeria, Asturias, Barcelona, Bilbao, Fuerteventura, Ibiza, Las Palmas de Gran Canaria, Lanzarote, Madrid, Malaga, Murcia, Palma de Mallorca, Tenerife, Valencia, Goteburg, Stockholm, Antalya, Bodrum, Dalaman, Istanbul, Geneva, Zurich, Birmingham, Londra etc.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X