Initiative pentru vizitarea Deltei Dunarii

This item was filled under [ Calatorie ]

Deltei DunariiAsociatia Litoral-Delta Dunarii, Consiliul Judetean Constanta si compania aeriana Medallion Air sunt in pline tratative pentru operarea, incepand din luna aprilie a acestui an, a unor zboruri charter de pe aeroportul Kogalniceanu din apropiere de Constanta (25 de km) catre Cluj Napoca, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai.

“Suntem in negocieri avansate cu compania aeriana Medallion Air in vederea stabilirii unor rute in premiera pentru aeroportul international Mihail Kogalniceanu, care sa lege Constanta de Cluj, Bucuresti, Timisoara, Istanbul, Londra, Madrid, Roma si Dubai, cu o frecventa estimata intre 2 si 4 zboruri saptamanale”, a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii. In urma negocierilor s-a stabilit deja programul de zbor pentru rutele alese, partenerii implicati urmand sa aiba o intalnire finala cu reprezentantii Consiliului Judetean Constanta, a mai spus ea..

“Practic, daca va merge bine, toti vom avea de castigat. Compania aeriana lanseaza rutele, aeroportul lasa taxele la minim, iar agentiile de turism promoveaza si vand aceste destinatii”, a adaugat Corina Martin.

Noile zboruri urmeaza sa fie anuntate oficial la Targul International de Turism “Holiday Market”. Acesta este programat sa se desfasoare in perioada 17 – 20 martie la Palatul Parlamentului. Primele curse sunt programate pentru luna aprilie, inainte de inceperea sezonului estival. Biletele de avion nu s-au pus inca in vanzare, mai completeaza oficialii targului.

Medallion Air este o companie aeriana romaneasca, infiintata in 2009 si care opereaza doua aeronave de tip McDonnell Douglas. Actionarul principal al companiei este Mirica Victor Dimitrescu, unul dintre fostii actionari ai Jetran Air, detinuta in prezent de omul de afaceri Ovidiu Tender.

Initiativa face parte dintr-un plan de actiune mai amplu al Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, plan ce are drept scop promovarea zonelor turistice din sud-estul tarii.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X