Japan Airlines a primit prima aeronoava Boeing 787 Dreamliner

This item was filled under [ Zboruri ]

Compania aeriana Japan Airlines a primit doua avioane Boeing 787, primul zbor comercial cu acest model de aeronava efectuandu-se spre Statele Unite (San Diego). Ceremonia de primire a noilor modele de avioane a fost cu atat mai spectaculoasa, cu cat autoritatiile bazei aeriane din Tokyo asteapta aceste modele de aproximativ 7 ani.

Japan Airlines

Noile modele de aeronave ofera 42 de locuri la clasa business si 144 de locuri la clasa economic. Purtatorul de cuvant al Japan Airlines, Yap Sze Hunn, a declarat ca avioanele au in dotare un sistem de LED-uri pentru o vizibilitate mai mare in aer. In plus, culorile LED-urilor vor fi schimbate in functie de conditiile meteo in decursul intregului an.

Dupa zborul comercial intre Japonia si Statele Unite, reprezentantii companiei Japan Airlines vor lansa o noua ruta pentru pasageri. Astfel, avionul Boeing 787 Dreamliner va ateriza pe Aeroportul International din Boston. Primul zbor de pasageri a durat doar 4 ore si s-a desfasurat pe ruta Narita (Tokyo) – Hong Kong. Noua aeronava va efectua zboruri pe o ruta definitiva incepand cu data de 12 aprilie 2012, intre orasele Narita – Boston.

Pana in acest moment reprezentantii Boeing, au primit peste 873 de comenzi pentru modelul 787 Dreamliner de la companii aeriene din toata lumea, procesul de fabricatie a acestui model urmand sa devina disponibil la nivel de serie din septembrie 2012.

Motorul aeronavei Boeing 787 Dreamliner este creat de compania General Electric si are un consum cu 20% mai mic decat avioanele obisnuite. Construit din compozite si carbon, noul Boeing 787 Dreamliner, reprezinta un produs inovator prin tehnologia de bord pe care o incorporeaza, Japan Airlines, devenind astfel cel mai important competitor pentru All Nipon Airways.

Japan Airlines este una dintre principalele companii aeriene din Japonia, cu sediul central in Shinagawa, Tokyo, ce ofera curse spre 220 de destinatii din 35 de tari din intreaga lume. Anul 2009 a reprezentat pentru compania aeriana cel mai bun an, acestia transportand peste 52 de milioane de pasageri.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X