Japan Airlines ofera servicii de Internet la bordul aeronavelor

This item was filled under [ Companiile Aeriene ]

Compania aeriana Japan Airlines a confirmat faptul ca va introduce servicii de Internet pentru pasagerii care vor achizitiona bilete de avion de la operatorul japonez. Reprezentantii Japan Airlines au precizat ca serviciul de Internet nu va crea probleme pasagerilor. Internetul furnizat este unul de mare viteza si va fi disponibil prin echipamentele IT furnizate de eXConnect Panasonic. Sky Wi-Fi va fi disponibil pentru toti pasagerii indiferent daca achizitioneaza bilete de avion ieftine sau daca opteaza pentru bilete la clasa business. Serviciile de Internet pot fi utilizate si cu ajutorul gadgeturilor personale precum: laptop, tableta sau smartphone-uri.

Japan Airlines

Reprezentantii Japan Airlines au declarat ca instalarea echipamentelor va fi realizata pentru aeronavele Boeing 777-300ER, iar serviciile Wi-Fi vor fi disponibile pentru prima data pe ruta Tokyo – New York. Incepand cu data de 15 iulie, pasagerii care calatoresc pe aceasta ruta vor beneficia de acces la Internet de mare viteza in timpul zborului intre aeroporturile Narita si John F. Kennedy.

Dupa perioada de proba, care va dura in perioada 15-30 septembrie 2012, conducerea operatorului japonez vizeaza sa dezvolte serviciul si pentru rute precum: Chicago – Los Angeles si Chicago – Jakarta. In cadrul perioadei de testare, serviciul va fi disponibil o ora in decursul fiecarui zbor. Pentru pasagerii europeni, serviciul va fi prezent pe rutele catre destinatiile Paris, Londra si Frankfurt.

Japan Airlines este o companie aeriana cu sediul central in Shinagawa, Tokyo. Infiintat in anul 1951, operatorul asiatic ruleaza 121 de zboruri saptamanal catre 103 destinatii internationale. In anul 2009, Japan Airlines a transportat 52 de milioane de pasageri si 1.1 milioane de tone de bagaje. Japan Ailines este membra a Aliantei OneWorld alaturi de 4 companii subsidiare: J-Air, JAL Express, JALways si Japan Transocean Air.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X