Korean Air a incheiat un parteneriat cu Amadeus

This item was filled under [ Companiile Aeriene ]

Korean AirConducerea companiei aeriene Korean Air a transmis un comunicat de presa prin care anunta ca a incheiat un parteneriat cu organizatia lider in domeniul tehnologiei Amadeus. Compania aeriana Korean Air doreste, cu aceasta ocazie, sa introduca in aeronave sistemele furnizate de Amadeus.

Tehnologie pentru aeronave si pentru platformele online

Potrivit purtatorului de cuvant al Korean Air, Amadeus va furniza atat sisteme IT necesare in aeronave, cat si soft-uri pentru platformele online detinute de compania aeriana. Amadeus va furniza toate echipamentele IT necesare pentru ca pasagerii care achizitioneaza bilete de avion la clasa business sa beneficieze de internet Wi-Fi. In plus, sistemul de rezervari de bilete de avion de pe website-ul oficial al companiei aeriene va avea un soft nou care nu va mai crea probleme clientilor. Oficialii Korean Air au primit de nenumarate ori plangeri din partea pasagerilor ca sistemul se bloca la sectiunea de zboruri internationale.

Kee Hong Woo, senior vicepresedinte la Korean Air, a precizat ca odata cu incheierea acestui parteneriat se asigura ca pasagerii nu vor mai avea probleme cu sistemul de rezervari online. In plus, informatiile de pe website vor fi innoite constant pentru ca pasagerii sa fie la curent cu starea zborurilor. Hong Woo a mai spus ca parteneriatul cu Amadeus este valabil pana la finalul anului 2014, timp in care spera ca prezenta in mediul online al operatorului aerian sa se mareasca considerabil. Vicepresedintele Korean Air isi doreste chiar sa lanseze aplicatii pentru telefoanele inteligente, unde pasagerii sa poata rezerva si plati biletele direct de pe mobil.

Korean Air este compania aeriana nationala a Coreei de Sud cu sediul principal in Seoul. Compania aeriana a fost infiintata in anul 1962 si detine o flota formata din 145 de aeronave. Operatorul coreean opereaza zboruri catre 116 destinatii internationale. Principalele baze aeriene ale Korean Air sunt pe Aeroportul Incheon International si pe Gimpo International.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X