LAN Airlines a inregistrat o crestere a traficului cu 15%

This item was filled under [ Companiile Aeriene ]

Conducerea companiei aeriene LAN Airlines a declarat printr-un comunicat de presa ca in luna mai a inregistrat o crestere a numarul de pasageri de 15%, in timp ce capacitatea de locuri oferita a crescut cu 8%, comparativ cu aceasi perioada a anului trecut. Prin comparatie cu luna aprilie 2012, in luna mai gradul de a ocupare a numarului de locuri a crescut de la 4.6% la 82.3%. Numarul de rezevari de bilete de avion realizate de pasagerii internationali a reprezentat 69.3% din traficul total al lunii mai.

LAN Airlines

Potrivit cercetarilor realizate de angajatii LAN Airlines, traficul domestic a fost sustinut de pasagerii proveniti din Argentina, Chile, Peru, Ecuador si Columbia, inregistrandu-se o crestere de 16.7%, in timp ce numarul de locuri oferite a crecut cu 13.1%. Gradul de ocupare pentru zborurile interne a crescut cu 2.4% in luna mai, fata de aprilie 2012.

In ceea ce priveste zborurile pasagerilor internationali, cresterea a fost de 14.1%, iar numarul de locuri oferite de LAN Airlines a crescut cu 6.3%. Conducerea operatorului aerian pun aceste cresteri pe seama dezvoltarii programului de zbor, care ofera posibilitatea de a calatori direct chiar si in orase mai mici. Reprezentantii companiei au anuntat ca numarul de zboruri catre destinatii precum Mexic sau Caraibe au scazut semnificativ, in timp ce cursele catre orasele din Europa sunt din ce in ce mai aglomerate. In plus, conducerea LAN Airlines a declarat ca are in plan cresterea numarului de curse pentru destinatii din Agentina si Europa.

LAN Airlines este o companie aeriana din Chile, fiind cel mai mare operator din America Latina. Infiintat in anul 1929, operatorul american detine o flota de 151 de aeronave si ruleaza zboruri catre 31 de destinatii internationale din regiuni precum: Statele Unite, Caraibe, Oceania si Europa. Parte a Aliantei OneWorld si detinuta in totalitate de LATAM Group, LAN Airlines a inregistrat in anul 2011 un venit net de 320 de milioane de dolari.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X