Oferte pentru calatoriile oferite de Tarom

This item was filled under [ Companiile Aeriene ]

TaromDe pe data de 3 noiembrie 2011, Tarom continua seria maratoanelor prin “Maratonul de iarna” pentru a scoate la vanzare zboruri ieftine. Tarifele pentru biletele de avion Tarom vor incepe de la 130 EUR cu toate taxele incluse.

Oferta este valabila pentru toate calatoriile tur-retur pentru urmatoarele destinatii: Amman, Amsterdam, Atena, Beirut, Barcelona, Budapesta, Belgrad, Cairo, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Roma, Paris, Salonic, Sofia cu plecare din Bucuresti. Aceeasi oferta este valabila si pentru destinatiile cu plecare din Cluj spre Frankfurt si Viena.

Biletele de avion pentru “Maratonul de iarna” sunt in limita locurilor disponibile. Perioada de achizitie a biletelor este intre 3 noiembrie si 30 noiembrie, iar perioada de calatorie este intre 3 noiembrie si 10 decembrie 2011.

Compania aeriana, Tarom, a scos la vanzare pentru anul 2012, peste 20 000 de bilete de avion la pretul de 119 EUR, cu toate taxele incluse. Promotia este valabila pentru toate cursele dus- intors pentru rutele: Bucuresti – Munchen, Bucuresti- Frankfurt, Sibiu- Munchen, Cluj Napoca – Frankfurt. Tarifele spre vanzare sunt pentru perioada 1-30 noiembrie 2011, iar perioada de calatorie este incepand cu 15 ianuaria 2012 pana pe 31 octombrie 2012.

In intampinarea pasagerilor doritori de ski si snowboard Tarom a reintrodus ruta Bucuresti- Salzburg in perioada 10 decembrie 2011- 03 martie 2012. Zborurile sunt operate doar sambata cu plecare din Bucuresti la ora 14:50 si plecare din Salzburg la ora 16:40, orele fiind locale. Pentru a atrage si mai multi clienti, la fiecare bilet de avion cumparat Tarom ofera un cadou, pentru un numar limitat de turisti, si anume: transportul echipamentului sportiv de iarna.

De la inceputul anului 2011, Tarom nu a avut evenimente majore cu aeronavele din dotare, doar cateva intarzieri si neregularitati in operarea curselor din cauza conditiilor meteo nefavorabile, ultima intarziere a fost pe 3 septembrie 2011. Aeronava Boeing 737-300, care trebuia sa efectueze zborul Barcelona- Bucuresti, a avut o defectiune tehnica ce nu a putut fi remediata de echipa tehnica locala, zborul facandu-se cu o alta aeronava Tarom trimisa special.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X