Promotii la biletele de avion

This item was filled under [ Zboruri ]

Turkish AirlinesIn luna noiembrie 2011, compania aeriana Turkish Airlines lanseaza zboruri ieftine prin promotia “Lucky Five”. Toate cursele cu plecare din Bucuresti cu operatorul aerian Turkish. Astfel, un bilet tur- retur la clasa tarifara Economy spre Geneva, Tel Aviv si Helsinki porneste de la pretul de 99 de euro, taxele de avion nu sunt incluse, iar pentru destinatii ca Tokyo si Osaka, la aceeasi clasa pleaca de la 349 de euro, fara taxe.

De la sfarsitul lunii noiembrie, Turkish Airlines introduce pe ruta Istanbul- Lagos- Accra aeronava Boeing 737-900ER. De la jumatatea lunii decembrie pe sectorul Istanbul- Lagos, zborul va fi operat de sapte ori pe saptamana, in loc de patru ori.

Compania aeriana Air France a anuntat ca incapand cu inceputul lunii decembrie 2011 va inlocui pe ruta Paris – Dubai toate aeronavele Boeing 77-200/300ER cu Airbus A380. Incepand cu luna aprilie 2012, compania franceza Air France va devein primul operator aerian european ce introduce zboruri spre orasul Wuhan, China. Zborul, cu plecare din Paris, va fi efectuat de trei ori pe saptamana cu o aeronava Boeing 777-200ER.

Air France opereaza zboruri spre China de 45 de ani, primul fiind Paris- Shanghai in anul 1966, cand a devenit prima companie vest europeana ce a zburat in China. Incepand cu programul de iarna de anul acesta, Air France impreuna cu partenerul german KLM, opereaza 80 de zboruri pe saptamana spre opt destinatii in China, si anume Beijing, Shanghai, Guangzhou, Hong Kong, Chengdu, Hangzhou, Kiamen si Taipei, cu plecare din Amsterdam sau Paris.

Compania britanica, British Airways a lansat o oferta valabila in perioada 10 noiembrie- 10 decembrie 2011 sau 15 ianuarie- 23 februarie 2012, pentru orice calatorie spre Londra pretul pentru biletul de avion dus-intors este de 174 EUR. Promotia este valabila pentru toate biletele cumparate pana in 17 noiembrie si calatoria trebuie sa includa cel putin o sambata noapte in Londra. In tarif sunt incluse toate taxele si suprataxele, iar oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X