Qantas inaugureaza curse zilnice pe Gold Coast

This item was filled under [ Companiile Aeriene ]

QantasCompania aeriana Qantas Airlines a decis sa relanseze cursele pe Gold Coast, dupa o absenta de peste patru ani. Conducerea Qantas Airlines a anuntat ca inaugureaza din nou cursele pe ruta Sidney-Gold Coast, pentru a dezvolta turismul de business din regiune. Potrivit oficialiilor operatorul australian, clientii business au devenit din nou interesati de achizitionarea de bilete de avion catre Gold Coast, mai ales ca sfarsitul de an 2012 vine cu o serie de evenimente corporatiste ce se vor desfasura in regiune.

Reprezentantii companiei spera ca noile curse vor scoate operatorul din dificultatile economice in care se afla, dupa ce in urma cu putin timp Qantas Airways a anuntat ca va concedia aproximativ 500 de persoane, pentru economisirea a 98,4 milioane de dolari anual.

Zborurile dintre Sydney si Gold Coasta vor incepe sa ruleze din luna octombrie 2012 si vor fi desfasurate cu aeronave Boeing 737-800 care vor rula cu o frecventa de trei curse pe zi. Tommy Davies, directorul international de marketing al Qantas, a declarat ca este incantat de reluarea curselor catre Gold Coast. Davies a mai spus ca noile zboruri vor permite pasagerilor realizarea unui transfer de zboruri facil catre numeroase destinatii interne. In plus, pentru perioada 2012-2013, Qantas Airways planuieste sa isi mareasca numarul de zboruri pentru destinatii turistice importante. Potrivit conducerii companiei, ansamblul de schimbari va duce la un transfer international de zboruri mult mai facil pentru pasageri, prin oferirea de multiple posibilitati pentru calatorii ce achzitioneaza bilete de avion ieftine de la operatorul australian.

Qantas Airways este o compania aeriana din Australia cu baza centrala pe Aeroportul International din Sydney. In prezent, compania opereaza 149 de zboruri aeriene catre 41 de destinatii internationale. In anul 2010, compania a inregistrat un profit net de 249 de milioane de dolari.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X