Qatar Airways introduce in programul de zbor destinatia Zagreb

This item was filled under [ Companiile Aeriene ]

Qatar AirwaysCompania aeriana Qatar Airways a lansat cel de-al 30 lea zbor european cu destinatia Zagrab. Zborul QR947 va decola de pe Aeroportul International din Doha si va ateriza in capitala Croatiei, cu escala la Budapesta.

Seful executiv al operatorul aerian arab, Akbar Al Baker a declarat ca desi strategia Qatar Airways prevede dezvoltarea programului de zbor in Asia, nici destinatiile cheie din Europa nu sunt de neglijat. In drumul sau de a deveni cea mai moderna companie aeriana din lume, Qatar Airways trebuie sa ofere zboruri internationale care sa asigure transferuri diverse pentru pasagerii din toata lumea.

Incepand cu luna februarie 2012, conducerea Qatar Airways a lansat nici mai mult nici mai putin de 7 rute noi catre destinatii din Europa precum: Georgia, Azerbaijian si Zagreb. In decursul anului 2011 Qatar Airways a introdus in programul de zbor 11 curse noi catre Europa. Alegerea capitalei Croatiei ca destinatie finala pentru una dintre cursele operatorului arab s-a facut in urma dezvoltarii a mai multor afaceri intre cele doua tari.

Akbar Al Baker a precizat ca programul de zbor urmeaza sa fie dezvoltat in continuare prin lansarea de curse catre orase din Orientul Mijlociu, Asia si chiar Australia.

Zborurile catre Zagreb vor fi efectuate cu aeronave Airbus A320, configurate in doua clase: clasa business ce cuprinde 12 locuri si clasa economic, cu un numar de peste 132 de locuri. Fiecare pasager care va rezerva bilete de avion pentru ruta Doha – Zagreb va beneficia pe tot parcursul zborului de servicii de entertaiment precum: vizionarea de filme, programe Tv muzicale si jocuri pe console.

Qatar Airways este o companie aeriana cu sediul central in Doha, ce opereaza peste 108 zboruri saptamanale catre 115 destinatii internationale. Cu un numar de peste 20.000 de angajati, operatorul arab detine o flota de 100 de aeronave, majoritatea fiind model Airbus.

Qatar Airways

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X