Rute noi pe harta destinatiilor

This item was filled under [ Companiile Aeriene, Zboruri ]

Compania aeriana Emirates isi extinde reteaua de destinatii prin lansarea biletelor de avion pentru zborul spre Bagdad, capitala Iraqului. Alti transportatori care servesc ruta spre Bagdad sunt Etihad si Gulf Air. Zborul este operat de patru ori pe saptamana cu o aeronava Airbus A330-200, concurand cu zborul zilnic al celor de la Irakian Airways.

Wizz Air

Flydybai a lansat un nou zbor pe ruta Dubai- Belgrad, cursa efectuata de patru ori pe saptamana cu ajutorul unui avion Boeing 737-800. Plecarea este din Dubai la ora 9:10, iar returul din Serbia este programat la ora 12:40. Operatorul aerian serveste 44 de destinatii non-stop din Dubai. Inca de la inceputul sezonului de vara destinatia Belgrad a fost inaugurata de mai multe companii aeriene, si anume Olympic Air cu plecare din Atena, SkyWork din Bern Belp si operatorul de zboruri ieftine, Wizz Air cu plecare din Bruxelles Charleroi, Eindhoven, Goteborg, Memmingen si Stockholm.

Compania aeriana KLM isi extinde reteaua in Africa prin lansarea a doua zboruri pe saptamana catre Luanda. KLM va opera pe aeroportul capitalei in Angola, unde Air France deja efectueaza doua zboruri pe saptamana cu plecare din Paris, cu un avion de 318 de locuri. In aceasta iarna vor fi 45 de destinatii in Africa servite de Air France si KLM.

China Southern a lansat al patrulea traseu spre Australia iar membrul aliantei SkyTeam a devenit prima companie aeriana ce face conexiunea intre China si Australia de Vest in Perth. Zborurile sunt operate de la Beijing prin intermediul aeoroportului Guangzhou, de trei ori pe saptamana, in fiecare marti, joi si sambata. Cursa este efectuata cu o aeronava Airbus A330-300 cu 284 de locuri. Operatorul aeriana China Southern ofera deja alte zboruri in Australia spre Brisbane, Melbourne si Sydney.

Operatorul aerian Biman Bangladesh si-a extins traseul intre Dhaka si Roma pentru a continua zborul o data pe saptamana la Milano Malpensa. Din data de 28 noiembrie, frecventele zborurilor vor creste la doua pe saptamana, fiind operate cu un avion Boeing 419-777-300ER.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X