Singapore Airlines lanseaza un nou zbor catre Londra

This item was filled under [ Companiile Aeriene ]

Singapore AirlinesSingapore Airlines a confirmat faptul ca va introduce al patrulea zbor pe ruta Singapore – Londra, incepand din luna octombrie. Cursele companiei aeriene asiatice vor rula cu o frecventa de 3 ori pe zi si vor ateriza pe Aeroportul Heathrow. Zborurile cu destinatia Londra vor fi operate de aeronavele Airbus A380.

Cursele pe ruta Singapore-Londra vor fi introduse treptat incepand cu data de 9 septembrie si vor ajunge la un total de 25 de zboruri saptamanal. Cel de-al treilea zbor din data respectiva, care se va desfasura noaptea, va fi rulat cu aeronave Boeing 777-300, dupa ce compania a renuntat la inceputul acestui an la rularea de curse cu avionul Boeing 747, dupa mai bine de 40 de ani. Conducerea companiei Singapore Airlines a declarat ca doreste sa ajunga la un numar de 28 de curse saptamanal, dar acest plan va fi finalizat abia la finalul lunii octombrie.

Reprezentantii companiei au declarat ca nu doresc doar dezvoltarea numarului de curse catre Londra, ci au in vedere si alte orase importante din Europa, Asia si Sudul Pacificului. Programul de zbor al companiei este in prezent unul foarte bine dezvoltat, Singapore Airlines operand si doua curse pe distante lungi pe rutele Singapore-Newark si SingaporeLos Angeles, cu aeronave Airbus A340-500.

Numarul de rezervari de bilete de avion poate creste pana la finalul anului, in conditiile in care programul de zbor al companiei asiatice se va mari, dupa semnarea parteneriatului cu operatorul Scandinavian Airlines pentru interconectarea zborurilor internationale. Parteneriatul vizeaza cresterea numarului de curse dintre Singapore si Europa.

Singapore Airlines este o companie aeriana asiatica cu baza centrala pe Aeroportul International Changi. Infiintata in anul 1947, compania detine o flota de 100 de aeronave si desfasoara zboruri catre 63 de destinatii internationale. In anul 2011, operatorul asiatic a inregistrat un venit net de peste 1.2 milioane de dolari.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X