Starwood anunta al 100-lea hotel sub brandul St. Regis & Luxury Collection

This item was filled under [ Hoteluri ]

Starwood HotelsStarwood Hotels & Resorts Worldwide a anuntat la 20 ianuarie anul curent ca proprietarii Liberty Hotel din Boston, SUA au semnat un acord de licenta pentru o cladire istorica. Aceasta va deveni sediul celui de-al 100-lea hotel ce va intra in reteaua St. Regis & Luxury Collection. Astfel, Starwood continua sa ramana lider pe piata hoteliera de lux, cu mai multe unitati de cazare plasate in locatii diferite decat orice alt competitor din acest segment, si oferind oaspetilor servicii la un nivel exceptional.

Unitatea de cazare este detinuta prin parteneriat intre HEI Hotels & Resorts, compania americana cu cea mai mare crestere in domeniul imobiliar turistic, si firma Carpenter & Company, dezvoltator in domeniul ospitalitatii.

Brandul Luxury Collection este un ansamblu divers care include 75 dintre cele mai frumoase hoteluri de 5 stele din 30 de tari ale lumii, multe gazduite in cladiri vechi de secole. Construita in 1851 si fiind considerata monument national, cladirea este perfecta pentru un nou hotel Luxury Collection.

“Odata cu adaugarea Liberty la brandul Luxury Collection al Starwood, suntem incantati sa extindem relatiile ata cu Carpenter & Company, cat si cu HEI Hotels. Starwood continua sa stabileasca relatii noi, iar aceasta tranzactie este exemplu cel mi bun in aces sens”, a declarat Paul Sacco, vicepresedinte pentru America de Nord al Starwood Hotels & Resorts.

Starwood HotelsLa poalele Beacon Hill din Boston si cu vedere la raul Charles, hotelul Liberty este un refugiu de 300 de camere de aglomeratia urbana, cu o personalitate distincta data de istoria bogata a cladirii. Aceasta pastreaza structura originala, dar si alte elemente cum ar fi tavane inalte si pereti in care se vad caramizile.

“Suntem mandri sa intampinam intrarea Liberty Hotel in colectia noastra unica de hoteluri si statiuni care celebreaza mostenirea istorica” a mai declarat Paul James, oficial St. Regis and The Luxury Colection Hotels and Resorts.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X