Zboruri low cost in Europa

This item was filled under [ Companiile Aeriene ]

Wizz AirCompania aeriana low-cost Wizz Air a lansat o noua ruta spre Riga. Operatorul aeriana ofera bilete de avion Wizz Air spre capitala Letoniei cu plecare din Eindhover. Zborul este operat de doua ori pe saptamana, in fiecare luni si vineri, cu avionul Airbus A320 de 180 de locuri. Zborul face o noua conexiune spre tarile baltice, dupa rutele spre Vilnius si Kaunas in Lituania. Noul zbor este al 12-lea din Eindhoven si al treilea de la Riga, dupa Londra Luton si Sandefjord in Oslo.

Incepand cu sezonul de vara din 2012, programul de zbor oferit de Wizz Air, cu plecare din Lviv se va rezuma la doua noi rute spre Dortmund si Venetia Treviso. Zborul spre Dortmund va fi operat de la sfarsitul lunii martie 2012, de doua ori pe saptamana, in timp ce serviciul spre Venetia Treviso operat tot de doua ori pe saptamana va incepe de pe 31 martie 2012.

Un alt operator aerian de zboruri ieftine, Germanwings isi extinde serviciile din Stuttgart in vara 2012. Opt noi rute vor avea ca destinatie Londra Heathrow, Bilbao, Bruxelles, Manchester si Milano Malpensa. Zborul spre Londra Heathrow va fi lansat in februarie 2012, iar restul zborurilor vor fi introduse treptat in sezonul de vara 2012.

Norwegian Air a lansat primul sau zbor catre Germania cu plecare din Copenhaga. Operatorul norvegian planuise un nou zbor spre Frankfurt, dar a renuntat la cursa din cauza vanzarilor mai mici decat cele asteptate. Pentru a acoperi vanzarea scazuta, compania aeriana a ales o ruta intre capitala daneza si cea germana, zbor operat de patru ori pe saptamana. Biletele de avion ieftine au fost puse in vanzare pentru zborul spre Berlin Schonefeld, zbor operat cu aeronava Boeing 737-800S.

Aceasta ruta este cea de-a cincea ruta de la aeroportul din Berlin, efectuata de Norwegian Air, dupa rutele de la Oslo, Stockholm, Bergen si Stavanger. Concurenta directa vine de la compania aeriana britanica EasyJet cu 13 zboruri pe saptamana, iar companiile SAS si Airberlin concureaza indirect intre 12 si 20 de zboruri saptamanale.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
X